Lahti Padel Areena

Valmentajaesittely

 

Peter Puhlin (kuvassa vasemmalla)

Peter on jo monille tuttu, pidetty ja rutinoitunut valmentaja ja aktiivinen padelin pelaaja. Hänellä on yli kahden vuoden kokemus padelvalmennuksesta – alkeis- ja jatkokursseista, teemaklinikoista ja yksilövalmennuksista. Peterillä on myös pitkä kokemus mm. sulkapallon valmentamisesta. Peterillä on suoritettuna Padelliiton 1-tason ohjaajakoulutus ja 2-tason seuravalmentajakoulutus. Peter on aiemmin harrastanut ja kilpaillut tenniksessä ja squashissa.

 

Miika Leppä (kuvassa oikealla)

Miika on intohimoinen padelin harrastaja ja valmentaja. Pelikokemusta Miika on hankkinut hallisarjoista ja kansallisista peleistä ja pelitaitoja on kehitetty usean eri valmentajan ohjauksessa. Kiinnostus valmennukseen vei Miikan Padelliiton 1-tason padelohjaajakoulutukseen. Miikan ohjauksessa sujuvat niin alkeiskurssit kuin klinikat ja yksilövalmennuksetkin.

 

Valmennukset ja ohjaukset

 

Ohjelmassa on treenejä, kursseja ja valmennustapahtumia. Lisäksi voit varata Peteriltä ja Miikalta yksityisvalmennusta itsellesi tai vaikkapa peliporukallesi. Seuraa nettisivujamme, Playtomiciamme (aktiviteetit) ja somea kurssitarjonnasta ja varaa yksityistunnit suoraan Peteriltä (+358 40 779 8435, gopetes123@gmail.com) tai Miikalta (+358 40 418 4030), padelohjaus@gmail.com). Katso kaikki treenit, kurssit ja valmennustapahtumat Playtomicista (aktiviteetit) ja ilmoittaudu mukaan sieltä.

 

NYT TARJOLLA: