Lahti Padel Areena

Areenan vuoronvarausjärjestelmä vaihtuu Playtomic:iin

14.04.2022

Areenan vuoronvarausjärjestelmä vaihtuu Playtomic:iin

Padel Areena siirtyy pelivuorovarauksissa pian Playtomicin käyttöön. Nykyisin käytössä olevan Playn mailapeliasiakkuustoiminnot ovat siirtyneet liiketoimintakaupassa Playtomicille ja siten Play poistuu käytöstä.

 

Playtomic sisältää paljon sellaisia ominaisuuksia, joita Play ei tarjonnut. Esim. peliseuran hakeminen suoraan Playtomicin kautta tulee mahdolliseksi. Lisäksi Playtomicissa näkyy pelaajan “ranking” ja “taso”, joka kehittyy pelattujen pelien mukaan.

 

Vaihto Playtomiciin yritetään tehdä teidän asiakkaiden kannalta mahdollisimman vaivattomaksi. Esim. vakiovuorovaraukset siirtyvät automaattisesti Playtomiciin ja vakiovuoroilla käytössä olevat ovikoodit pysyvät samoina (tai uudet löytyvät Playtomicista). Vanhat saldot säilyvät.

 

Jokaisen vuoroa varaavan tulee itse rekisteröityä Playtomiciin. Rekistetöintiä suositellaan myös niille, jotka eivät itse välttämättä vuoroja juuri varaa, mutta haluavat kuitenkin nähdä kutsuja vapaille pelipaikoille tai seurata omaa tai kavereiden rankingiä.

 

Siirtyminen Playtomicin käyttöön Padel Areenassa tapahtuu seuraavalla aikataululla:

– Kaikkia vuoroja voi varata normaalisti Play.fi:n kautta to 14.4. klo 23.59 asti.

– Pe 15.4. klo 00:01 alkaen Play.fi:stä varataan vuoroja vain ajalle 15.4.-24.4. (eli tulevan pääsiäisviikonlopun ja ensi viikon vuorot varataan edelleen Play.fi:stä).

– Vuorot maanantaille 25.4. ja siitä eteenpäin varataan vain Playtomicilla.

– Kaikki ennen to 14.4. klo 23.59 Play.fi:n kautta varatut vuorot (irtovuorot ja vakiovuorot) siirtyvät automaattisesti Playtomic:iin. Näissä vuoroissa ovikoodit pysyvät/pitäisi pysyä samoina.

 

Näin varaat vuoron Playtomicilla:

 

Voit käyttää selainversiota (Playtomic.io) tai mobiilisovellusta.

 

Playtomic-mobiilisovelluksen ohjeet:

 

Lataa Playtomic sovelluskaupasta

Luo käyttäjätili ja rekisteröidy käyttäjäksi

Etsi “Lahti Padel Areena”

Valitse ylävalikosta “Varaa”, kun haluat varata pelivuoron.

Valitse haluamasi vuoro

– Jos tarvitset vuokramailoja, liitä ne varaukseen

Maksa vuoro (vaihtoehdot maksukortti tai verkkopankki – liikuntaedut tulevat myöhemmin. Jos haluat käyttää heti liikuntaetuja, ota yhteyttä ja lisätään ne saldoon.)

– Saat sähköpostiisi varausvahvistuksen. Siinä on ovikoodi, jota tarvitset Areenan ulko-oven avaamiseen.

 

Playtomic veloittaa 0,39 € kustannuksen varausmaksusi yhteydessä.

 

Verkkoselainversio:

 

Voit varata myös selaimella verkkoversiosta, mutta siinä ei ole aivan kaikkia mobiilisovelluksen ominaisuuksia käytössä.

 

Kiitos kärsivällisyydestänne järjestelmän vaihdossa. Vaihto tapahtuu meistä riippumattomista syistä, mutta halusimme toisaalta tehdä siirtymän mahdollisimman nopeasti uusien Playtomicin ominaisuuksien käyttöön saamiseksi. Muut nyt Play:tä käyttävät clubit vaihtavat järjestelmänsä Playtomiciin tai johonkin muuhun myöhemmin tänä vuonna.

 

Kaikissa vaihtoon liittyvissä kysymyksissä ottakaa rohkeasti yhteyttä esim. info@lahtipadelareena.fi.

 

t. Lahti Padel Areenan tiimi